tisdag 4 april 2017

Vårångesten slår till....

Hörrni vilken vårdag det verkar bli här på västkusten idag
Solen strålar från en klarblå himmel och inte ett moln så långt ögat kan nå, helt underbart...

Hoppas det kan ge mig en liten energiinjektion för det behöver jag sannerligen.
Har varit låg, orolig, deppig och allmänt olustig i ett par dagar nu och har liksom ingen gnista.
Tror i och för sig att det har mycket med Felix resa att göra men kan också vara en gnutta vårångest, jag brukar få det varje år så det är nog en kombo av båda.

Älskar såklart den här årstiden, rent fysiskt mår jag som bäst vid den här tiden, men den där känslan av otillräcklighet kommer alltid smygandes när jag vet att det är både saker inne och ute som ska fixas.

Då låser det sig och jag blir bara precis matt.
När dessutom hela grannskapet är på tårna och det räfsas, bärs ut utemöbler, buskar klipps och till och med grilloset har haft premiär ja då vill jag helst dra något gammalt över mig och bara sova.

Men det går över, det har jag lärt mig med åren, eller rättare sagt så har jag insett att jag gör det jag orkar, vår trädgård får vara lite hoppsan studsan tills energin återvänder även om jag tycker det är jobbigt att se eländet......

Så inget trädgårdsarbete idag men förhoppningsvis en kaffe i solen och så ska jag jobba, handla och hjälpa Felix med det sista inför morgondagen......

Det blir en bra dag trots allt......
Ha en fin dag vänner!

Kramisar
T

7 kommentarer :

 1. Samma här en ljuvlig underbar solig & vacker Vårdag 💗 ...
  /Kram

  SvaraRadera
 2. Lite kyligt i morse men solen skiner och det kommer bli en fin dag här med. Hoppas du får sitta ute ett tag och bara njuta av solen.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 3. Solen skiner här med idag, men det blåser...och den där förbaskade blåsten gillar jag inte !
  Vi ska snart åka och titta på en lägenhet till dottern som vill flytta nu, förstår henne fullt ut. Jag flyttade själv när jag var 20 år...hon fyller snart 22. Men de slåss om lägenheterna här i stan, det är inte lätt för ungdomarna att få lägenhet. De tar över 500 000 för en 1:a och lägenheterna bjuds över utgångspriset hela tiden ! Hon står även i kö för en hyresrätt. Men det är måånga före henne. Känner mej lite låg jag med...om det är någon tröst ;)
  Kram bia

  SvaraRadera
 4. Hoppas du får njuta i solen lite....här är sol men lite kallt så jag har varit en vända i uterummet som har behaglig temperatur. Du beskriver på pricken hur våren känns även för mig...man älskar när ljuset kommer tillbaks, men med det kommer känslan av alla måsten. När man inte själv orkar med trädgårdsarbete och "alla andra" i grannskapet fått fint och i ordning, känns det som att man ALDRIG ska bli färdiga... Men, det blir bättre och man får sålla i alla måsten, både inne och ute!
  Njut av dagen !
  Kram /tina

  SvaraRadera
 5. Vilka helt underbara köksbilder!!!
  Jag kände mig också "låg" i söndags och igår... lite trött och nästan lite irriterad och rastlös på samma gång... Kan inte beskriva det riktigt men idag känns det bättre. Solen skiner men lite trött är jag fortfarande, faktiskt.
  Kryakram!
  /Maria

  SvaraRadera
 6. Här har det legat dimma hela dagen. Trodde någon eldade då det såg ut som rök ute men det var det inte.
  Jag har inte tagit tag i vår trädgård heller....
  Ha det toppen.
  Kram Kia

  SvaraRadera
 7. Härliga bilder! Hoppas du snart mår bättre. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera